ÅPENT I DAG: 10-20

Klikk og hent

Hent varene i din nærmeste Sunkostbutikk helt fraktfritt! 1. Gå til varen du ønsker å reservere inne på sunkost.no 2. Velg ”Klikk & Hent” og ønsket Sunkost-butikk som hentested. Varene er klare til henting 60 minutter etter fullført bestilling. 3. Hent og betal i butikk.

Velkommen til Sunkost på Alti Futura

Sunkost er Norges største og eldste helsekostkjede. Vi ønsker å gi deg økt lyst på livet. Vi arbeider kontinuerlig for å finne og utvikle nye helsekostprodukter med høy kvalitet slik at du kan oppleve en bedre hverdag.

Alle våre helsekostprodukter er av høy kvalitet. I Sunkost-butikkene finner du et rikt utvalg av vitaminer, mineraler, antioksidanter, naturligehudpleieprodukter, andre produkter for spesifikke behov og sunn mat, urte-teer og kaffe. Nyhetene finner du hos oss.

Våre butikkveiledere hjelper deg og svarer gjerne på dine spørsmål. Felles for dem er høy kunnskap om produkter og helse. Velkommen til Sunkost-butikken.

For hjemlevering ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Åpningstider

Alti Sunkost C Tøyvask

Emballasje du kan kaste i blomsterbedet

Supermildt vaskemiddel som kan brukes til alle stoffer på alle temperaturer - selvfølgelig også ull, silke og kasjmir. Bruk maks en kork (40 ml) per maskin, da har du ca. 24 vask per flaske - dvs. under 8 kr/vasken. Flasken er laget av 100 % resirkulert papp og avispapir. Den kan komposteres og resirkuleres med papir, eller kastes i blomsterbedet eller komposten (hvis du driver med det). Den tynne posen på innsiden resulterer i 70% mindre plast enn andre harde plastflasker. Den er siste skrik fra California og vi er de første i Norden som bruker den.