Klikk og hent

1. Legg produkta du ønskjer å kjøpe i handlekorga på nettsida. 2. Velg ”Hent i apotek” som leveringsmåte ved utsjekk og det apoteket du ønskjer som utleveringsstad. 3. Du vil motta ein SMS eller e-post så snart bestillinga er klar for henting.

Velkommen til Apotek 1 på Alti Ørsta

Vår kunnskap - din tryggleik.

Hos Apotek 1 finn du i tillegg til legemidlar eit spennande utval produkt som dekkjer dine behov. Vi har reseptfrie legemidlar, produkt for hud- og hårpleie, kosttilksot, naturmidlar og ei rekke andre helse- og velvereprodukt. Produkta våre skal tilfredsstille strenge krav til kvalitet. Nye produkt gjennomgår ei grundig fagleg vurdering før dei får plass i hyllene.

Vi møter kundane våre med respekt og legg vekt på individuell og diskret behandling. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktande for kundane våre.

Vi formidlar og gir råd om produkt som skal gi betre helse og velvere. Vi bidreg aktivt til å forebyggje helseskade og plager. Apoteka våre er prega av trivsel og god atmosfære, og dei er innreia slik at vi hjelper kundande til å ta gode, individuelle val.

Åpningstider