Klikk og hent

1. Inne på nettsida velgjer du din DNA-butikk og reserverar skoen ved å velgje “Click & Collect”.  2. Du vil motta ei hentemelding når skoa er klar for henting. 3. Hent og betal i butikk.

Velkommen til DNA på Alti Ørsta

First things first... dna: Kva står dei tre bokstavane eigentleg for? Er det ei rar forkorting for noko? Er det ei kryptisk meining bak dei? Vi er lei for å skuffe alle konspirasjonsfans der ute; det er ikkje så spennande.

Vi skal inn i kroppen vår. Alt som gjer nettopp deg til deg, er styrt av ditt dna. Alle menneske, tvillingar inkludert, har ulikt dna. Kvar einaste random celle i kroppen din inneheld den spesielle oppskrifta som gjer deg til den personen du er. Vi har jo alle sett korleis CSI klarar å finne mordaren med hjelp av bortimot ingenting.

Og her kjem så klart skorne inn. "Style surfing" har vorte eit velkjend omgrep. Variasjon i klesstil. Vi går ikkje lenger i dei same antrekka dag etter dag, vi grip høvet til å utvide garderoben vår. Søt, blomstrete kjole med sandalar ein dag, sletne jeans og skinnjakke den neste. Og enda betre: Å kunne mikse og blande trendane; den same blomstrete kjolen saman med eit skinnbelte med naglar og militærboots.

Det er di personlegheit og ditt humør som bestemmer reglane. Vi forstår at du ønskjer å skilje deg ut i mengda. Og ønsket er jo då å finne den perfekte skoen, som verkelig framhevar det nettopp DU ønskjer å uttrykkje med antrekket ditt.

Kvar dna-butikk er unik, med sine tilsatte og kolleksjon - og vi likar det slik. Det gir deg høve til å finne dei rette skorne til akkurat ditt dna!

dna – a part of you.

Butikken er samlokalisert med Eurosko.

Åpningstider