Firmagave som passer til alle anledninger.

La de ansatte selv få velge gaven sin, enten det er jul, jubileum eller en annen anledning. Som bedrift kan du enten kjøpe gavekortet her på nettsiden eller på det enkelte kjøpesenteret.

Ved å gi Altiett gavekort i gave til dine ansatte, gir du de muligheten til å velge sin egen julegave. Da sikrer du at den ansatte får noe hun eller han faktisk har nytte og glede av.

BESTILLINGSSKJEMA FOR BEDRIFT FINNER DU HER

KJØP GAVEKORTET LOKALT HOS DITT SENTER - SE SENTEROVERSIKT

Altiett Gavepose Art K Web Alti
DSCF6243  ArtTB Altiett

Enkelt å sende

Gi en gave som er enkel å sende i posten i år - så slipper du å bekymre deg for dyr porto eller ødelagte gaver. Både omslag og konvolutt er inkludert når du kjøper Altiett gavekort. Enklere blir det ikke!

Bestill Altiett gavekort
DSCF0107 Web Art

Gaven som passer til alle

Gavekortet faller i smak hos både kvinner og menn, unge som gamle!

Bestill gavekort for bedrift
DSCF0356 GMB Altiett Gavekort

Gavekort som gave er skattefritt

Altiett gavekort faller inn under Skattelovens §5-15 om skattefri arbeidsinntekt. Dette vil si at de ansatte ikke trenger å skatte når de får gavekort i julegave fra arbeidsgiver.

Les mer om skattefri firmagave

Bestillingsskjema for firma

Bestill gavekort enkelt ved å sende inn bestillingsskjema her. Gavekortene sendes i posten til bedriftens adresse med både omslag og konvolutter. Altiett gavekort kan du også kjøpe på alle Alti-sentrene og andre kjøpesenter i Norge.

Bestillingsskjema for firma
DSCF0076 Web Tbart Altiett Gavekort

Firmagaven til alle anledninger

Har du en ansatt som skal gifte seg, som fyller 40 år, gå av med pensjon eller som skal slutte i bedriften? Med Altiett gavekort har du gaven som passer til alle anledninger uansett alder eller kjønn.

Bestill gavekort
DSCF0205 Web Arttb Altiett

Støtt lokalt næringsliv

Gavekortet gir alle en fin mulighet til å støtte lokale bedrifter, bidra til lokal handel og verdiskapning i din region.

Kjøp gavekort lokalt
Alti Skilt Mockup 1

Kjøp lokalt

Altiett gavekort kjøper du på alle Alti-sentrene og andre kjøpesenter i Norge. Som firma kan du kjøpe gavekort i gavekortautomaten på senteret eller bestille mot rekvisisjon på senterkontoret.

Kjøp gavekortet lokalt

Kundeservice

SE FLERE

Gaver i arbeidsforhold

Altiett gavekort er skattemessig gunstig som gave til ansatte.

Mange arbeidsgivere velger å gi gavekort til ansatte i ulike anledninger, da dette faller inn under Skattelovens § 5 – 15 om skattefri arbeidsinntekt når gaven består av annet enn pengebeløp.

Anledning

Maksbeløp

Tjenestetid i minst 20 år og deretter hvert tiende år

8 000,-

Bedriften har bestått i 25 år eller antall år delelig med 25

4 000,-

Arbeidstaker gifter seg

4 000,-

Arbeidstaker fyller 50 år og deretter hvert tiende år

4 000,-

Arbeidstaker slutter etter minimum 10 år i bedriften eller går av med pensjon

4 000,-

Andre gaver (julegaver mv.) i løpet av året 5 000,-
   

 

Fra Skatteloven:

  • 5-15-1. Gaver i arbeidsforhold 

(1) Gaver fra egen arbeidsgiver til en verdi av inntil 8 000 kroner regnes ikke som skattepliktig inntekt når gaven gis etter minst 20 års tjenestetid i bedriften og består av annet enn pengebeløp. Det samme gjelder når slike gaver gis etter minst 10 års ytterligere tjenestetid.

(2) Jubileums- eller oppmerksomhetsgaver i arbeidsforhold til en verdi av inntil 4 000 kroner per år regnes ikke som skattepliktig inntekt når gaven består av annet enn pengebeløp. Som jubileums- eller oppmerksomhetsgaver regnes gaver i anledning av at

  1. bedriften har bestått i 25 år eller i et antall år som er delelig med 25,
  2. mottakeren gifter seg,
  3. mottakeren fyller 50 år, og deretter hvert tiende år,
  4. mottakeren slutter etter minst 10 år i bedriften eller går av med pensjon.

(3) Gaver i arbeidsforhold til en verdi av inntil 5 000 kroner per år regnes ikke som skattepliktig inntekt når gaven består av annet enn pengebeløp.

(4) Gaver fra egen arbeidsgiver etter foregående ledd er bare skattefrie dersom gaven gis etter en generell ordning. Dersom beløpsgrensene overstiges, er overstigende beløp skattepliktig inntekt. Beløpsgrensene i annet og tredje ledd gjelder samlet for gaver både fra egen arbeidsgiver og tredjeparter.

 

DSCF6243  ArtTB Altiett